back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Nova

Turistična agencija Nova

Turistična agencija Nova Zdenka Bogataj s.p. je manjša agencija iz Idrije, ki ponuja svoje storitve od leta 2006, ko je bila ustanovljena. Agencija deluje in posluje predvsem kot posrednik za večino slovenskih agencij. V njihovi ponudbi dobite razne izlete, posredovanje letalskih kart, darilne bone, prodajo kart za firmo Eventim itn.

Ker agencija deluje kot posrednik, lahko preko njih pridete do katalogov vseh drugih večjih in bolj znanih agencij, ki poslujejo v Sloveniji, kot so npr. Relax, Kompas, Odisej, Sonček itd. V stalni ponudbi pa vam izpostavljajo tista potovanja in počitnice, ki so trenutno najbolj ugodna in zanimiva. S posredovanjem storitev vam lahko pri tej agenciji organizirajo in rezervirajo počitnice in potovanja na skoraj vse destinacije po svetu. Na njihovi spletni strani lahko dobite ponudbo za počitnice na Jadranu in Sredozemlju. Spremljate lahko tudi ponudbo last minute počitnic in izlete in potovanja drugih ponudnikov, ki jih lahko rezervirate preko njihove agencije.

Zdravilišča in krajši paketi – skoraj vedno iste oziroma ugodne cene kot Tuš in Pošta Slovenije

Na njihovi spletni strani in v njihovi ponudbi lahko zasledite predvsem ugodno cenovno ponudbo počitnic oziroma oddihov v zdraviliščih in krajših paketov. Nova vas opozarja, da se sami prepričate v dejstvo, da so cene njihovih paketov skoraj vedno iste oziroma konkurenčne kot v akcijah v ponudbi pri Tušu in Pošti Slovenije. Hkrati omenjajo, da so terme velikokrat cenejše pri rezervaciji paketov v agenciji kot pri direktni rezervaciji.

Prodaja kart za Eventim in darilni boni

V ponudbi pri agenciji Nova imate na izbiro tudi prodajo kart za razne glasbene dogodke, športne prireditve, gledališke predstave in druge dogodke, ki jih organizira družba Eventim. Pri Novi lahko hitro in enostavno pridete do kart za omenjene predstave, saj neposredno sodelujejo z družbo Eventim. Ponuja vam tudi možnost nakupa darilnih bonov, s katerimi lahko osrečite vaše bližnje. Boni so lahko zelo dobra izbira, če ne veste kaj bi nekomu podarili, saj imajo pri agenciji praktično enako vrednost kot denar. Prejemniki bonov lahko nato sami odločijo, kako in za kaj bi jih porabili, saj jih lahko vnovčijo pri katerikoli ponudbi pri agenciji. Lahko se odločijo za počitnice, kakšen izlet ali potovanje ali pa obisk koncertov in drugih dogodkov, ki se ih najde na njihovi strani. Prednost teh darilnih bonov je tudi v tem, da lahko sami odločijo kdaj bodo odpotovali, saj boni niso namenjeni določenim počitnicam v vnaprej določenih terminih.

Za zaključek lahko povemo, da vam, čeprav je agencija Nova majhna agencija, ki nima velike izbire lastnih počitnic in ponudb, s posredovanjem ponudb drugih agencij lahko uredi počitnice na katerokoli destinacijo. Enako velja tudi za potovanja in izlete, ki jih ponujajo drugi turistični ponudniki, saj lahko pri njih dobite neposredne povezave in kataloge za omenjene ponudbe. Za več informacij in kontakt obiščite njihovo spletno stran.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano