back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Nasmeh

Turistična agencija Nasmeh

Turistična agencija Nasmeh je manjša agencija iz Polzele. V svoji ponudbi prodaja različne tipe aranžmajev, ki zajemajo krajša in daljša potovanja ter rezervacijo počitnic z urejenim prevozom in nastanitvijo. Poslovalnico dobite na Dobriču 39 v Polzeli, medtem ko lahko več informacij o agenciji in njihovi turistični ponudbi dobite na njihovi internetni strani.

Potovati z nasmehom

Agencija Nasmeh se že vrsto let trudi ponujati kakovostne turistične storitve, s katerimi želijo zadovoljiti vse stranke, ki se odločijo za njihov aranžma. Na njihovi spletni strani se hitro znajdete ter poiščete kakšne zanimive ponudbe, ki jih agencija promovira v določenih obdobjih. V njihovi ponudbi lahko zasledite različne pakete za individualna ali skupinska potovanja ter pridete do koristnih informacij glede ponujenih paketov. Njihovo spletno stran lahko pregledate tudi v angleškem jeziku ter preberete mnenja gostov, ki na spletu delijo svoje izkušnje s potovanji pri tej agenciji. Prav mnenja gostov so najverjetneje najboljša informacija, ki jo lahko dobite glede posameznih potovanj. S pregledom mnenj lahko vidite, kateri potovalni paketi so najbolj zanimivi in kje so ljudje najbolj uživali ter s kakšnimi destinacijami so bili najbolj zadovoljni. Poleg mnenj gostov dobite na njihovi strani še veliko foto albumov s slikami iz preteklih potovanj, ki prav tako služijo lažjemu odločanju pri izbiri in rezervaciji aranžmajev.

Pri Nasmehu se zavedajo, da je konkurenca na področju turističnih agencij kar velika, zato vam na njihovi spletni strani navajajo njihove prednosti v primerjavi s konkurenco oziroma razloge, zakaj naj bi se odločili za njih. Ti razlogi so:

  • ponujeni počitniški paketi in programi, ki vam omogočajo sproščen potek potovanja in možnost izbire (na njihovih potovanjih ne bo hitenja in boste imeli vedno dovolj časa zase in za obisk krajev in znamenitosti, ki vas posebej zanimajo, hkrati boste lahko vedno izbirali, kaj želite videti in kaj ne),
  • izkušeno vodenje (potovanja pri agenciji Nasmeh vodijo prijazni in strokovni slovensko govoreči vodiči, ki so vam vedno na voljo za pomoč in odgovore na vaša vprašanja),
  • varnost potovanj (pri Nasmehu vedno izbirajo in ponujajo varne in urejene dežele, kjer je vaša varnost na prvem mestu)
  • alternative na potovanjih, saj njihove programe in ponudbe bogati predvsem peš hoja, ki pa je vedno primerna za vsakogar. Ko je v programu več hoje, boste vedno imeli na voljo tudi alternativo.

Njihova ponudba se poleg tega osredotoča na potovanja v najbolj zanimive dežele na svetu. V njihovi ponudbi lahko tako redno dobimo pakete, ki vas popeljejo v Avstralijo, Kanado, Grenlandijo, Irsko, Novo Zelandijo, Islandijo, Antarktiko ter še veliko več. Na njihovi strani dobite poleg ponudb in informacij o destinacijah še veliko koristnih informacij glede postopkov potovanja, zavarovanja, obveznosti organizatorja in potnikov itd. Za več informacij torej le kliknite na njihovo spletno stran ali jih kontaktirajte ter nato uživajte v vašem potovanju.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano