back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Marco Polo

Turistična agencija Marco Polo

Marco Polo je turistična agencija iz Ajdovščine, ki se že od leta 1989 ukvarja s turističnimi storitvami. Njihovim strankam nudijo predvsem počitnice po Sloveniji, na Hrvaškem in po Mediteranu, v njihovih katalogih in ponudbah pa lahko dobite še mnogo drugih krajev in storitev.

Ponudba počitnic in potovanj, ki vam jih nudi turistična agencija Marco Polo, zajema pestro izbiro počitnic pri vseh slovenskih in tujih (italijanskih, nemških, avstrijskih…) organizatorjih potovanj. Poleg tega vam ponujajo vnaprej pripravljene izlete za zaključene skupine, strokovne ekskurzije, maturantske izlete in še mnogo več.

Izleti za zaključene skupine in potovanja za mlade

Pri Marco Polo vam ob pestri izbiri počitnic ponujajo tudi širok izbor potovanj in izletov. Izleti za zaključene skupine so namenjeni vsem skupinam in tudi posameznikom, ki radi doživljajo izlete v družbi drugih ljudi. Agencija vam ponuja veliko izbiro skupinskih potovanj in izletov po Evropi z avtobusnim ali letalskim prevozom. Marco polo vas lahko popelje v praktično vse evropske države, izpostavimo lahko zanimive destinacije, kot so Italija, Francija, Korzika, Španija, Velika Britanija, Nemčija itd. Če v njihovi ponudbi ne dobite izleta, ki je primeren za vas, vam lahko Marco polo pomaga tudi pri kreiranju posebnega izleta in vam posreduje vse informacije, ki jih potrebujete. Vsi potniki, ki potujejo z njimi, so dodatno nezgodno zavarovani, kvaliteta izletov, ki jih dobite pri njih pa je preverjena, saj vas bodo spremljali izkušeni vodiči in boste nameščeni v preverjene in udobne hotele.

Osnovnošolci lahko pri Marco polo dobite pestro ponudbo izletov, ki so posebej oblikovani prav za osnovne šole. Agencija vam v njihovi organizaciji nudi razne šolske in tematske izlete, šole v naravi (tako poletne kot zimske), adrenalinske izlete in podobno po konkurenčnih in ugodnih cenah. Poleg izletov za osnovnošolce dobite pri njih tudi dobro izbiro raznih strokovnih ekskurzij za srednje šole. Izleti za osnovne šole so običajno organizirani le za bližnje države, kot so Italija, Hrvaška in Avstrija, medtem ko vas na ekskurzije za srednje šole popeljejo po celi Evropi (z avtobusom ali letalom). Programe ekskurzij za srednješolce vam pri agenciji priredijo z ogledom raznih sejmov, podjetij in obiskom tovarn, lahko pa vam pripravijo in organizirajo tudi posebne programe, ki so narejeni po meri.

Sledite zbirniku akcijski ponudba za cenejše počitnice

Za pregled ponudb, ki so cenovno ugodnejše ali so t.i. »hit poletja«, je smotrno slediti zbirniku akcijskih ponudb, ki vam jih pri Marco Polo pripravijo za vsako sezono. V tem zbirniku lahko dobite različne ponudbe za počitnice ob morju ali v termah, ki so v določenih obdobjih cenejše in ugodnejše.

Ponudba »Plača eden, potujeta dva«

Poleg zbirnika akcijskih ponudb občasno dobite na njihovi strani še akcijo »Plača eden, potujeta dva«, ki vam praktično omogoča, da prihranite polovico cene za izlet ali počitnice.

Marco Polo vam poleg omenjenih ponudb, ki smo jih izpostavili, ponuja še veliko drugih turističnih storitev. Za več informacij je najbolje, da si ogledate njihovo spletno stran, kjer dobite še veliko drugih ponudb in informacij glede te agencije.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano