back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Linda

Turistična agencija Linda

Turistična agencija LINDA d.o.o. je agencija iz Kranja, ki posluje od leta 1993, ko je kot prva na Gorenjskem pridobila licenco za organizacijo izletov, potovanj in počitnic. Na začetku poslovanja agencije je bila osnovna dejavnost podjetja le organizacija izletov in potovanj. S časom so razširili njihovo dejavnost še na organizacijo in ponudbo lastnih počitnic pozimi in poleti. Poleg tega je agencija Linda pooblaščena pri vseh ostalih organizatorjih v Sloveniji (in tudi pri nekaterih v tujini) za prodajo njihovih aranžmajev pod enakimi pogoji in cenami.

Posebna pozornost pri on-line ponudbi last minute počitnic

Agencija Linda vas že pri njihovem opisu opozarja na sledenje njihove last minute ponudbe počitnic, ki jo lahko dobite na spletu. Na tem spletnem mestu dobite zanimiv iskalnik ponudb za privatno rezervacijo last minute počitnic na vseh krajih po svetu. Iskanje počitnic je seveda zelo enostavno in hitro. V prvem koraku najprej vnesete želene pogoje za vaše sanjske počitnice, kjer najprej izberete državo oziroma kraj, kamor želite odpotovati ter nato najhitrejši odhod in najhitrejši povratek, ki vam filtrira rezultate po terminih. Ostala polja v iskalniku, ki še dodatno filtrirajo ponudbe, so še trajanje najema, tip namestitve (apartma, hišica, počitniško stanovanje…), število oseb ter najvišja cena. Vsa ta polja za iskanje spadajo pod prvi korak, v drugem koraku pa le dodatno razvrščate oz. filtrirate ponudbe po vaših željah (npr. oddaljenost od morja, oddaljenost od žičnice – za zimske ponudbe itd). S pomočjo tega iskalnika lahko pridete do vseh last minute počitnic, ki so v tistem trenutku na voljo. Ta iskalnik posredno prikaže vse rezultate, ki so na voljo tako pri naših organizatorji kot pri tujih organizatorji. Uporaba iskalnika je zagotovo zelo priročna, saj na res hiter in enostaven način pridobimo pregled vseh ponudb, ki so narejene po naši meri oziroma po naših željah.

Vroča ponudba

Poleg iskalnika last minute počitnic je pri agenciji Linda dobro spremljati še vročo ponudbo, ki vključuje zanimive pakete in programe, ki imajo v programu lahko še kakšne dodatne storitve, ali so organizirane na poseben način. Ta ponudba se sicer prav tako osredotoča na ponujanje cenovno ugodnejših počitnic in last minute počitnic. Rezultatov pa ne dobimo z uporabo iskalnika, ampak nam jih avtomatsko izpostavi spletna stran agencije. Pod to ponudbo dobite vse vrste počitnic in dogodkov od standardnih počitniških paketov do raznih križarjenj, športnih dogodkov, raznih strokovnih sejmov, ekskurzij, eksotičnih počitnic in potovanj itd. Zagotovo lahko v njej najdete vsaj en program oz. paket, ki vas bo zanimal in vam bo všeč, zato je obisk strani in te ponudbe več kot priporočen. Na omenjeni spletni strani pa lahko dobite še veliko več. Ponujajo vam še razne počitnice v Sloveniji, akcije plača eden potujeta dva, rezerviranje kampov,… ter še nekaj drugih turističnih storitev, ki bodo zagotovo zadovoljile tudi zahtevnejše stranke.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano