back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Ines tours

Turistična agencija Ines tours

Turistična agencija Ines tours ni običajna turistična agencija v primerjavi z ostalimi pri nas. Pri Ines tours se ukvarjajo predvsem s ponudbo potovanj s kulturno vsebino in so na področju omenjenih potovanj med vodilnimi ponudniki v Sloveniji. Agencija s sedežem v Ljubljani se poleg turističnih storitev ukvarja še s ponujanjem in posredovanjem mladinskega turizma, s planiranjem potovanj, kulturnim turizmom, organiziranjem letovanj itd.

Ponudba s kulturno vsebino

Na njihovi spletni strani lahko dobite ponudbo potovanj v svetovno znane kraje. Po kratkem ogledu ponudb se lahko hitro opazi, da so najbolj aktualne in izpostavljene tiste ponudbe, ki vas hkrati popeljejo na različne kulturne predstave. Veliko ponudb ima kot glavni cilj razne večere v znanih operah in večjih arenah, kjer se lahko udeležite kulturnih predstav, kot so operni in drugi koncerti, gledališke predstave, baleti itn. Zelo zanimive so tudi ponudbe, ki vas popeljejo na kulturne predstave v ZDA, in sicer v kraje, kot so Washington, New York in podobni. Zagotovo so za tiste, ki so si od nekdaj želeli ogledati v živo znane ameriške kulturne predstave, te ponudbe edinstvene in neprecenljive. Poleg omenjenih potovanj s kulturno vsebino lahko pri njih dobimo tudi druge ponudbe standardnih počitnic. V njihovi ponudbi na spletu se lahko tako zasledijo tudi potovanja na eksotične kraje in razne first minute ponudbe. Nekatere počitnice lahko imajo tudi poseben namen, kot je npr. osebna rast ali duhovno potovanje in spoznanje samega sebe. Za tiste, ki si želijo »normalnih» počitnic, pride agencija Ines tours tudi v poštev, saj niso vse njihove ponudbe kulturno usmerjene. Posebno poglavje iz njihove ponudbe so tudi abonmaji (predvsem za predstave v SNG Maribor in HNK Zagreb), ki jih lahko dobite prek te agencije oziroma vam jih Ines tours posreduje.

Ines tours in društvo Richarda Wagnerja

Ines tours aktivno sodeluje z društvom Richarda Wagnerja iz Ljubljane. To društvo je bilo ustanovljeno z namenom, da osvetli lik in delo Richarda Wagnerja kot glasbenika, pisca in filozofa in v ta namen organizira skupinske obiske opernih predstav tako doma kot v tujini. Slovensko društvo Wagnerja vsako leto podeli mladim in nadarjenim glasbenikom v Nemčiji dve poletni štipendiji, ki med drugim omogočata tudi ogled več predstav na Wagnerjevih vsakoletnih slavnostnih igrah. Na spletni strani Ines tours lahko dobite opis in neposredne povezave do informacij, ki so povezane z omenjenim društvom.

Vsem tistim, ki želijo svoje potovanje ovrednotiti tudi s kančkom ali več kulture, je torej ta agencija pisana na kožo, saj so pravi specialisti za organiziranje potovanj na tem področju.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano