back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Icar

Turistična agencija Icar

Agencija Icar je manjša turistična agencija, ki se v svoji ponudbi osredotoča predvsem na organizacijo raznih izletov in potovanj. Njihov moto je potovati ne zgolj z namenom, da bi nekam prišli, temveč tako, da na poti tudi veliko doživite. Agencija opravlja svoj posel že od leta 1990 in ima licence za opravljanje dejavnosti s področja organiziranja in prodaje turističnih aranžmajev.

Ni važen kraj, kamor potujemo, ampak pot in način potovanja

Agencija Icar želi s svojimi izleti in potovanji ponujati nekaj več kot konkurenčne agencije. Njihovim strankam si prizadevajo nuditi predvsem tak način potovanja, s katerim lahko le-ti odkrivajo nove dežele in spoznavajo nove ljudi ter si tako razširijo njihova obzorja. Z njihovimi potovanji vam želijo pokazati zanimive kotičke, naravne lepote ter zgodovinske in kulturne umetnosti, ki se nahajajo po svetu. Za nemoteno in tekoče potovanje za vas poskrbijo njihovi izkušeni vodiči, ki vam bodo delali družbo in vam pomagali na organiziranih potovanjih. Njihova potovanja so lahko že vnaprej organizirana za različne skupine, poleg tega pa vam lahko organizirajo tudi izlet ali potovanje, ki bo narejen po vaših željah.

V njihovi ponudbi lahko dobimo več različnih vrst izletov in potovanj. S sodobnimi avtobusi in prijaznim osebjem se agencija Icar za vsako potovanje posebej potrudi, da organizira turistično storitev tako, da izpolni vsa vaša pričakovanja. V njihovih ponudbah lahko dobite:

  • potovanja in izlete za zaključene skupine,
  • šolske ekskurzije ter maturantske izlete in potovanja,
  • strokovna potovanja in potovanja izbirnih vsebin itd.

Poleg omenjenih potovanj lahko dobite še razne posebne ponudbe in nekaj drugih vrst potovanj in izletov. Agencija Icar opravlja vse svoje avtobusne prevoze z visokoturističnimi avtobusi, poleg tega pa vam opravijo še individualen transfer do želene točke. Če se sprašujete, zakaj bi izbrali prav njih, vam turistična agencija Icar zagotavlja še: kvalitetno izvedbo izletov in potovanj ter ustrezno kvaliteto vodenja, razne popuste in druge ugodnosti ter zelo dobre pogoje sodelovanja.

Avtobusna potovanja za vsakogar

Že z obiskom njihove spletne strani lahko ugotovimo, da so avtobusna potovanja in izleti njihova največja ponudba. Pri njih lahko dobite veliko avtobusnih potovanj, ki so lahko enodnevna ali večdnevna. Agencija Icar tudi izpostavlja prednosti premium avtobusnih izletov, ki jih ponujajo. Nekaj teh prednosti je: vožnja z nadstandardnimi avtobusi (višja kvaliteta in udobje vožnje ter razmik med sedeži 83 cm za več prostora), za vsakega udeleženca sta na avtobusu na voljo dva sedeža, brezplačna kava in voda (tako na avtobusu kot med postanki na poti), vsak potnik dobi še vzglavnik in odejo za udobno počutje med vožnjo, sodoben način vodenja z individualnimi slušalkami, prijazno potovanje brez nočnih voženj ter za daljša in večdnevna potovanja še nastanitev v izbranih hotelih.

Za vse ljubitelje potovanj in predvsem za tiste, ki radi potujejo z avtobusi, je agencija Icar zagotovo odlična rešitev. Ker so specializirani predvsem v tej ponudbi, bodo zagotovo navdušili vsakogar, ki se odloči za takšno potovanje in izlet. Za pregled njihove aktualne ponudbe lahko obiščete njihovo spletno stra – ne pozabite, da vam lahko organizirajo tudi potovanje po meri. Če že imate v mislih kraj in pot, po kateri se želite peljati, jih kontaktirajte, saj vam bodo zagotovo v pomoč.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano