back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Enz.zo

Turistična agencija Enz.zo

Agencija Enz.zo – Nepozabna eksotična potovanja, je bila ustanovljena leta 1993 in od takrat je na slovenskem tržišču postala ena dobro uveljavljenih turističnih agencij. Specializirana je predvsem v ponujanju eksotičnih počitnic, ki vas popeljejo na najlepše svetovno eksotične destinacije. V njihovi ponudbi lahko zasledite pakete in programe, ki so namenjeni posameznikom, potovanjem za dva ali skupinam. Njihova prednost so bogati aranžmaji, dobro pripravljena organizacija ter prijazni vodniki, ki sodelujejo z njimi. Agencijo Enz.zo dobite v Ljubljani, in sicer na naslovu Gallusovo nabrežje 19.

Eksotična potovanja po petih celinah

Ponudba turistične agencije Enz.zo se že več kot dvajset let osredotoča na ponujanje eksotičnih počitnic po skoraj celem svetu. V tem časovnem obdobju so zadovoljili že več kot 12.000 strank, ki so navdušeno potovale po petih celinah. Na eksotičnih potovanjih, ki vam jih ponujajo, dobro spoznate obiskane dežele, tuje kulture in običaje ter nove ljudi in znamenitosti. Za vso organizacijo poskrbi agencija, vi morate zgolj izbrati počitniški paket, pripraviti kovčke ter nato uživati v nepozabnem potovanju. Ko izberete destinacijo, vam bo agencija sestavila zanimiv program, rezervirala hotele, poskrbela za vodnike, zdravstveno zavarovanje in medicinsko asistenco v tujini, opravila rezervacijo in nakup letalskih kart ter vse ostalo, kar potrebujete za nemoteno in uspešno potovanje.

Nepozabna poročna potovanja in potovanja za dva

Iz njihove ponudbe je potrebno izpostaviti predvsem počitniške pakete za zaljubljence, saj lahko pri njih dobite veliko zanimivih ponudb za potovanje v dvoje. Poleg tega so pri »Enzu« zelo izkušeni tudi pri pripravi in organizaciji poročnih potovanj, ki bodo za vedno ostala v vašem spominu. Če se pripravljate na poročno potovanje in ne veste še točno, kam bi radi odpotovali, se le oglasite pri njih. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri izbiri destinacij ter vam predlagalo nekaj najlepših ter najbolj priljubljenih eksotičnih potovanj za dva v daljne dežele. Če vam daljno potovanje ne ustreza najbolj, vam agencija organizira tudi krajša potovanja v bližnje dežele. Poleg samega potovanja ter vseh ostalih storitev, ki spadajo zraven, agencija Enz.zo poskrbi tudi za organizacijo porok v tujini, zato pridejo na svoj račun tudi vsi tisti, ki se želijo poročiti v oddaljenih deželah. Počitniške in potovalne programe vam agencija sestavi tudi po meri, tako da izpolni vse vaše želje v času potovanja. Za potovanje v dvoje so pri agenciji Enz.zo pravi strokovnjaki, zato jim le zaupajte ter odpotujte z vašo ljubljeno osebo v najlepše eksotične kraje.

Ponudba

Ponudba pri agenciji se tekom leta stalno spreminja in obnavlja. Trenutno lahko izpostavimo zanimiva individualna potovanja, ki vas popeljejo v Dubaj in Mauricius, Šri Lanko, Sejšele, Tajsko ter Maldive. Poleg individualnih potovanj lahko omenimo še skupinska potovanja, ki trajajo od 10 do 15 dni in vas v skupinskem vzdušju popeljejo na spoznavanje krajev, kot so: Avstralija, Vietnam in Južni Vietnam, Tajska, Indija, Kuba, Filipini, Južna Afrika, Tanzanija in Zanzibar, Malezija, Japonska, Madeira… ter še mnogo več.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano