Destinacije in nasveti

Trivago.si – Največji svetovni portal za iskanje hotelov in njihovo primerjavo.

Kranjska-gora.si – V Kranjski Gori in okoliških krajih vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Doživetij, ki jih želite preizkusiti tudi sami, je na pretek, od aktivnega preživljanja počitnic, do mirnega odkrivanja naravne in kulturne dediščine. Lahko odkrijete skrivnosti dobrega počutja v bogati wellness ponudbi, se udeležite poslovnih in družabnih srečanj ali pa z družino raziščete mistično preteklost Zgornjesavske doline. Tukaj vam res ne bo dolgčas.

Dolina-soce.com – Kobarid in Tolmin, dežela in kraji na prvinskem stiku visokogorskega in primorskega sveta. Na portalu najdete turistično ponudbo občin Kobarid in Tolmin.

Kultprotur.si – Laško, sotočje dobrega leži skoraj v središču Slovenije in se prvič omenja že pred mnogimi stoletji. Obdarjeno z blagodejno termalno vodo in dediščino starih pivovarskih mojstrov vas prijazno pričakuje, da ga obiščete. Kratek oddih, počitnice ali pa le enodnevni izlet v destinacijo odličnosti vas ne bodo pustili ravnodušne. Pričakujejo vas brezmejni termalni užitki, raznolike prireditve, bogata kulturna dediščina. Ne izpustite okusov medu in ne pozabite na vrček laškega!

Laško.info – Naravne danosti v Gornji Radgoni ponujajo aktivne počitniške programe in športna doživetja v vseh letnih časih, na reki Muri raftanje in splavarjenje, jezera ponujajo ribištvo, razviti so kolesarjenje, tenis in pohodništvo. Posebna doživetja pa ponujajo destinacije na Apolonijini poti, kjer se lahko naužijete številnih kulturnih znamenitosti in v vinskih kleteh preizkusite izvrstne penine in vina.

Šmarješke-toplice.si – Slikovita dolina reke Krke, kjer lahko v objemu barvite narave – travnikov, gozdov in vinogradov, najdete neštete možnosti za preživljanje prijetnega, zdravega in športno aktivnega oddiha. Prepustite se lahko domišljiji in svetu legend ali z bogato kulturno dediščino in razstavo arheoloških najdb, pobrskate po zgodovini. In ko ste od različnih aktivnosti že pošteno lačni, si z vsemi čutili lahko privoščite slasten domač kruh, pečen v krušni peči, v družbi dišečih domačih mesnin in uživate v vrhunskih aromah avtohtonih domačih vin. Zagotavljamo vam, da se boste domov vračali sproščeni, polni energije in ljubezni.