back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Destina

Turistična agencija Destina

Turistična agencija Destina je agencija iz Bohinjske Bistrice. V svoji ponudbi prodaja razne aranžmaje za počitnice, izlete in potovanja po svetu ter še veliko drugih turističnih storitev, kot se za moderno turistično agencijo tudi spodobi.

I love Slovenija

V njihovi ponudbi lahko najdete posebno turistično ponudbo, ki je osredotočena na Slovenijo s posebno ponudbo storitev, usmerjenih na Bohinj. Poleg rezervacije nastanitev dobite pri njih veliko storitev in paketov, ki so bolj športno usmerjeni, saj vam ponujajo predvsem aktivno vrsto preživljanja vašega prostega časa. Izbirate lahko med izposojo koles in kolesarjenjem po načrtovanih kolesarskih poteh, potapljanjem ter drugimi športnimi programi, kot so npr. jadralno padalstvo, rafting, raziskovanje jam, razne zimske aktivnosti ter še mnogo več. V njihovih ponudbah potapljanja lahko dobite potapljaške tečaje, kjer se naučite osnov potapljaških prvin ter pestro ponudbo vodenih potapljanj v Bohinjskem in Blejskem jezeru ter Savi. Agencija Destina vam poleg tega zagotovi obilo potapljaških užitkov po programih, ki se izvajajo v Bohinju, ter vsebujejo tako prve korake v podvodni svet kot tudi tečaje rekreativnih stopenj. Poleg tega nudijo izkušenejšim potapljačem možnost individualnih potopov na velikem izboru lokacij, ki so primerne tako za potapljače začetnike kot tudi za izkušene potapljače. Iz njihove ponudbe lahko izpostavimo in posebej omenimo tudi canyoning v Bohinju, ki ga Destina izvaja v najmogočnejših bohinjskih soteskah. Ponudba canyoninga v Bohinju vključuje plavanje, skakanje v tolmune ter spuščanje po vrvi. V vseh aktivnostih vas spremljajo izkušeni inštruktorji, ki poleg nasvetov skrbijo za nemoteno potekanje vseh aktivnosti.

Nastanitve Destina

Poleg ponudbe športnih in rekreativnih storitev je vredno omeniti, da ima Destina tudi svoje apartmaje in koče, kjer poskrbijo za vašo nastanitev. Na voljo so vam:

  • Destina Ukanc – hiša, ki leži na mirni lokaciji v Ukancu le pet minut od Bohinjskega jezera ter stoji v osrednjem delu Triglavskega narodnega parka.
  • Počitniška hiša Destina Červar – počitniška hiša, ki se nahaja v počitniškem naselju Novi Červar v bližini Poreča.
  • Vila Destina Bohinj – počitniška vila, ki se nahaja v neposredni bližini smučarskega centra Vogel (le 500 m).
  • Destina Urbanc – gre za kompleks sob in apartmajev, ki se nahajajo turističnem centru, neposredno ob Bohinjskem jezeru.

V omenjenih hišah ter apartmajih lahko prenočite, ko se udeležite raznih športnih in drugih programov. Destina vam običajno ponuja tudi večdnevne pakete, ki lahko vključujejo določene športne aktivnosti ter možnost nastanitev na omenjenih krajih.

Še veliko drugih klasičnih turističnih ponudb

Pri njih lahko dobite, poleg omenjenih storitev, ki se osredotočajo na Slovenijo in Bohinj, še veliko drugih počitniških paketov in potovanj, ki vas popeljejo po celem svetu. V njihovi ponudbi svetovnih destinacij lahko tako rezervirate in kupite last in first minute počitnice, počitnice v Emiratih, eksotične počitnice ter počitnice »po meri«, potovanja in izlete po Evropi in po svetu, letalske vozovnice, prevoze na določena letališča, najeme vozil (rent-a-car) itd. Na njihovi spletni strani dobite še veliko koristnih informacij glede vseh ponujenih destinacij in storitev, ki vam bodo zagotovo koristile za lažjo odločitev med paketi in aranžmaji, ki vas najbolj zanimajo.

Turistična agencija Destina je torej zelo dobra agencija, saj vam poleg posebne ponudbe, ki je usmerjena na Bohinj, ponuja tudi vse druge vrste turističnih storitev. Za tiste, ki si želijo prej omenjenih športnih in drugih storitev, je ta agencija zagotovo najboljša izbira, odlična izbira pa je tudi na ostalih področjih turizma.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano