back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Concorde

Turistična agencija Concorde

Ljubljanska agencija Concorde d.o.o. je turistična agencija, ki že več kot petnajst let uspešno izvaja ter opravlja razne turistične storitve na našem trgu. Agencija se je pridružila globalni mreži Lufthansa centrov po svetu z namenom, da ponudijo svojim strankam vedno širši spekter turističnih storitev, ki bi temeljile na kakovosti ter ustreznem razmerju med ceno in kvaliteto le-teh. Poleg tega vam agencija Concorde Lufthans City Center ponuja nove možnosti sodelovanja ter veliko ostalih prednosti in dodatnih storitev.

Pri Concorde si tudi v bodoče prizadevajo uspešno poslovati na podlagi odličnih ter bogatih izkušenj na področju turizma. Njihov poslovni uspeh temelji tako na pozitivnih izkušnjah kot tudi na dobrem poznavanju vseh procesov na področju turizma, razvoju zanesljive in kakovostne mreže poslovnih partnerjev po celem svetu ter razvoju in prilagoditvi ustrezne programske opreme in povezav. Pri Concorde so mnenja, da učinkovita produkcija lahko obstaja le v pravem okolju, ki ga vodi družbena odgovornost. Glavno vodilo agencije je prilagodljivost željam, ciljem, idejam ter potrebam strank.

Pregled ponudbe

Agencija Concorde vam v svojem programu ponuja vse storitve, ki so posredno ali neposredno povezane s potovanji. Pri njih lahko organizirate in rezervirate letalske karte oziroma druge prevozne storitve ter hotele, poslovna in počitniška potovanja, konference, VIP storitve, zavarovanja… ter še mnogo več.

Lufthansa City center

Concorde d.o.o vam kot član Lufhansa City Centra (LCC) ponuja široko mrežo kakovostnejših potovalnih storitev. Cilj globalne mreže LCC je hkrati enostaven in ambiciozen, saj se njihovo vodilo glasi: Želimo vam pokazati svet. Globalna mreža turističnih agencij LCC zajema več kot 600 potovalnih agencij po vsem svetu, kar omogoča neomejeno povezavo agencij ter pomoč strankam na vseh kontinentih 24-ur na dan ter 7 dni na teden. Če si želite sanjskih počitnic ali poslovnega potovanja, vam bodo v mreži LCC ponudili in izpolnili vse želje s storitvami, ki jih ponujajo. Vse, kar morate storiti, je zgolj razmisliti, kam in kako bi odpotovali ter začeti pakirati. Najboljše razmere na trgu ter visoka kakovost njihovih storitev so glavna prednost v primerjavi s konkurenčnimi agencijami oziroma družbami.

Internetna stran ter uporabne povezave

Na internetni strani agencije Concorde dobite vse potrebne informacije glede počitniških in drugih turističnih paketov, ki jih ponujajo. Prav tako najdete veliko koristnih informacij glede potovanj in kontaktov, ki jih potrebujete za rezervacijo vašega počitniškega ali poslovnega potovanja. Vredno je omeniti uporabne povezave, ki jih najdete na njihovi spletni strani pod kategorijo koristne informacije. Pod temi povezavami najdete npr. neposredno povezavo do zdravstvenega zavarovanja ter asistence v tujini, slovarja za potnike (kjer dobite najpogostejše fraze v več kot 70 jezikih), informacije o cepljenju in vremenu po svetu, trajektne linije itd. Preden odpotujete, je vedenje o takih stvareh zagotovo zelo koristno, zato je ogled tovrstnih strani zelo priporočen. Poleg vseh informacij o turističnih storitvah najdete na omenjeni strani še vse kontakte, razvrščene po oddelkih (npr. oddelek za počitnice in prosti čas, oddelek za podjetja, letalske karte itd.). Vse, kar potrebujete za rezervacijo, lahko torej najdete na njihovi spletni strani, zato jo le obiščite ter sami ocenite, ali je ta turistična agencija prava izbira za vas.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano