back to top

C.L.U.B. TA

C.L.U.B. TA najdete na Postaji 11 na Mostu na Soči. C.L.U.B. TA je manjša družinska agencija, ki pa ima bogato tradicijo v organiziranju izletov in potovanj za skupine v Sloveniji ter celotni bivši Jugoslaviji. Njihova glavna značilnost, po kateri se loči od ostalih turističnih agencij, so večdesetletne izkušnje pri vodenju čudovitih voženj s parnim vlakom.

Iz Nove Gorice do Bleda z muzejskim vlakom

Ena najboljših in najbolj znanih ponudb agencije C.L.U.B. TA je izlet z muzejskim vlakom po Bohinjski progi, ki vas popelje iz Nove Gorice ali Mosta na Soči do Bleda. Gre za edinstveno vožnjo in čudovit izlet, ki vam ponudi pridih starih časov ter nepozabno doživetje. Načrtovana pot vas popelje po delu Transalpine oziroma po Bohinjski progi, ki je leta 1906 povezala Dunaj s srednjo Evropo. Proga, po kateri potujete, se vam predstavi s številnimi izjemnimi gradbenimi dosežki, kot so razni predori, mostovi in viadukti ter vas hkrati popelje skozi pisano naravo. Med potovanjem lahko uživate ob pogledu nad čudovitimi alpskimi pokrajinami ob bregovih rek Soče, Idrijce, Bače ter Save Bohinjke. Na omenjeni progi lahko izpostavimo najbolj znane in zanimive objekte, kot sta Solkanski most (z največjim kamnitim lokom na svetu – 85 m) ter 6327 metrov dolgim alpskim predorom Podbrdo – Bohinjska Bistrica. Muzejski vlak, s katerim boste potovali, vleče parna lokomotiva Ljubljanskega železniškega muzeja. Izlet, poleg potovanja z muzejskim vlakom, zajema še voden ogled grada na Bledu. Po ogledu pa lahko izkoristite prosti čas za sprehode ob obali jezera ali obisk številnih drugih znamenitosti na Bledu. V večernih urah je predviden povratek z izleta na začetno postajo, kjer ste vstopili. Omenjena ponudba agencije C.L.U.B. TA zajema vse, kar potrebujete za popoln užitek, saj je v ceni vključena vožnja z vlakom, avtobusni prevoz na Bledu, vstopnina za ogled Blejskega gradu, kosilo s kozarcem vina ter pijačo ter vodenje na izletu.

Prenovljena spletna stran

Maja 2013 je agencija prenovila svojo spletno stran ter jo preuredila tako, da lahko na njej sedaj najdete vse informacije o njihovih turističnih dejavnostih. Poleg tega bodo pri C.L.U.B. TA na omenjeni spletni strani redno objavljali tudi aktualne novice in dogodke, ki bi vas utegnili zanimati. Vsi, ki ste zainteresirani, pa se lahko naročite še na njihove novice, ki vam jih bodo avtomatsko pošiljali prek elektronske pošte. Ob prenovi spletne strani so pri agenciji poskrbeli tudi za pester izbor slik, tako da si lažje ustvarite vtis o določeni ponudbi in postopku potovanja.

Agencija C.L.U.B. TA torej ni ravno običajna turistična agencija, saj se njihova ponudba osredotoča predvsem na organizacijo izletov s parnim vlakom. Prav zato pa je ta agencija tudi zanimiva, saj so omenjeni izleti nekaj posebnega, kjer lahko doživite nekaj novega in neobičajnega. Za ostale storitve, ki jih ponujajo, ter vprašanja, ki vas begajo, pa se lahko vedno obrnete na njih prek kontaktov, ki jih najdete na prenovljeni spletni strani.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano