back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Center

Turistična agencija Center

V Sloveniji lahko dobimo pestro izbiro znanih in manj znanih turističnih agencij. Turistična agencija Center zagotovo ni ena večjih agencij, vendar nudi njihovim strankam enako dobre pogoje in ugodnosti kot nekatere večje in bolj znane turistične agencije.

Njihove poslovalnice lahko dobimo v Murski Soboti, Ljutomeru in Mariboru. Do rezervacije svojih počitnic lahko pri Centru pridete tudi prek telefonske prodaje, spletne prodaje (ki nudi dve opciji: povpraševanje in rezervacijo) ter rezervacije pri drugih pooblaščenih agencijah v Sloveniji (rezervacijo ponudbe iz njihovega kataloga lahko uredite v skoraj vseh pooblaščenih turističnih agencijah v Slovenijo, razen z nekaterimi izjemami).

Zakaj bi izbrali njih?

Pri agenciji Center se zavedajo, da je veliko drugih ponudnikov počitnic in potovanj. Sicer pa izpostavljajo več pozitivnih točk, s katerimi vas želijo prepričati, da so najustreznejša odločitev pri načrtovanju vašega dopusta. Nekaj teh točk je:

  • Ponudba na enem mestu: iz množice katalogov bodo za vas poiskali najugodnejšo ponudbo v razmerju cena/kvaliteta, saj so pooblaščeni pri veliko prodajalcih, kot so Kompas, Atlas, Sonček, Bonus, Sajko… in še mnogo več.
  • Prodajni referenti: izkušeni prodajni referenti vam bodo pri organiziranju in odločanju o vaših počitnicah z veseljem svetovali in pomagali.
  • Telefonska prodaja
  • Spletna prodaja 24 ur na dan: vse aranžmaje lahko enostavno in hitro rezervirate preko splošnega spletnega obrazca.
  • Plačilo na obroke: na voljo vam ponujajo obročno plačilo vaših počitnic tudi do 24 obrokov s trajnikom.
  • Posebni izleti in ekskurzije: njihova poslovalnica v Ljutomeru je posebej specializirana za področje izletov, strokovnih ekskurzij in ostalih programov za zaključne skupine. Na vašo željo vam izdelajo tudi program.
  • Individualne rezervacije in letalske karte: na vašo željo vam pri Centru poiščejo hotelsko namestitev v katerikoli državi in kraju po svetu ter hitro in enostavno uredijo letalsko vozovnico iz bližnjih letališč.

Odlična ponudba za Mediteran

Pri Centru lahko torej organizirate razna potovanja in rezervirate počitnice na vseh koncih sveta. V njihovih katalogih in ponudbah lahko dobimo predvsem odlično ponudbo za Mediteran, v kateri je velika izbira počitnic na najbolj priljubljenih grških otokih in krajih. Za tiste, ki pa radi ujamete ugodne cene v zadnjih trenutkih, nudijo tudi dobre last minute akcije. Kot že omenjeno, je turistična agencija Center odlična izbira predvsem za tiste, ki si želijo kakšnega potovanja ali izleta. Čez leto se njihove ponudbe izletov in potovanj spreminjajo glede na sezono, tako lahko pozimi dobimo razne ponudbe predbožičnih in novoletnih izletov, medtem ko v toplejših obdobjih ponujajo izlete in potovanja v kraje, ki so poleti in spomladi najprimernejši in najlepši. Čez leto lahko pri njih dobimo tudi pestro izbiro raznih ekskurzij za osnovnošolce in srednješolce ter tudi strokovne ekskurzije za odrasle in družine.

Še veliko drugih storitev

Poleg omenjenih storitev vam pri agenciji Center nudijo tudi druge storitve, kot so npr. zavarovalni paketi. Vredno je tudi omeniti kupone zvestobe, za katere vam ob prejemu izbranih aranžmajev za določene počitnice iz njihovih katalogov podarijo kupon 1% vrednosti osnovnega aranžmaja.

Za vaše počitnice je torej turistična agencija Center dodatna zanimiva možnost. Le oglasite se v eni izmed njihovih poslovalnic, jih pokličite ali obiščite njihovo spletno stran in si tako rezervirajte najbolj ustrezno ponudbo za vas.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano