back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Baracuda

Turistična agencija Baracuda

Turistična agencija Baracuda d.o.o. – za vaša počitniška doživetja je agencija iz Šentjurja, ki se ukvarja s ponujanjem počitnic, potovanj in izletov po svetu.

Kam vse vas lahko Baracuda pelje?

Agencija Baracuda vas s svojo ponudbo popelje na razna potovanja in izlete po svetu. V njihovi ponudbi dobimo enodnevne in večdnevne izlete ter programe potovanj po Evropi, letovanja na morju, v zdraviliščih in hribih, organizirane in vnaprej pripravljene skupinske izlete, letalske karte, avtobusne transferje, eksotična potovanja, itn. Agencija posluje predvsem prek spleta, saj si lahko na njihovi spletni strani sami poiščete počitnice in ostale ponudbe ter si rezervirate vaš dopust ali potovanje.

Kot večina spletnih turističnih strani vam tudi Baracuda ponuja spletni iskalnik ponudb, s katerim lahko po raznih kategorijah poiščete in filtrirate ponudbe, ki vas zanimajo. Že na sredini njihove domače spletne strani se nahaja omenjen iskalnik (v angleščini), kjer lahko iščete počitnice in ostale storitve po kategorijah: zasebna namestitev, hoteli, turistična naselja ter rent-a-car. Če iščete ponudbo za določen kraj, ki ga že imate v mislih, je iskanje zelo enostavno in hitro. Najprej izberete termine odhoda in povratka ter poiščete kraj s pomočjo iskalnika destinacij (Place). Lahko izbere še število oseb, ki potujejo ter razne druge dodatne možnosti, ki vam že v začetku iskanja filtrirajo rezultate (npr. luksuzne vile, za družine z otroki, mirne počitnice,…). Rezultati, ki jih dobite, so dobro pregledni, saj dobite vse ponudbe s slikami in opisi nastanitev ter vsemi ostalimi informacijami, ki jih potrebujete. Potrebno pa je poudariti, da so omenjeni rezultati iskanja v angleščini, zato potrebujete vsaj osnovno znanje angleškega jezika. Vsekakor pa lahko zelo enostavno in hitro dobite vse ponudbe in informacije, ki jih iščete. Ta iskalnik je zelo uporaben tudi za iskanje izposoje vozil (rent-a-car), saj si lahko na istem mestu organizirate in rezervirate letalski in drugi prevoz do izbranega kraja, pa tudi namestitev in izposojo motornega vozila za vožnjo po izbrani destinaciji.

Na njihovi spletni strani lahko iščete turistične storitve po kategorijah, kot so enosmerne in dvosmerne letalske karte, letalo plus hotel, potovanja in samo namestitev v hotelih. Za iskanje vseh omenjenih storitev so vam na voljo iskalniki ponudb za vsako storitev posebej. Za razliko od prej omenjenega iskalnika počitnic in ponudb so ti iskalniki in rezultati iskanja v slovenskem jeziku. Če posebej omenimo iskanje ponudb potovanj, lahko dodamo, da lahko prek teh iskalnikov iščete potovanja po vsem svetu, saj imate na voljo iskanje držav po razvrščene po abecedi, kjer dobite vse države. Rezultati iskanja pa vam prikažejo veljavne ponudbe za iskan termin in pogoje, ki jih vpišete v iskalnik, če v izbranem terminu ni ponudb za želeno destinacijo, pa vas sistem na to opozori. Iskanje ponudb je res enostavno in hitro.

Agencija Baracuda je torej zelo dobra spletna agencija, saj z njihovim iskalnikom dobite vse, kar potrebujete za počitnice, potovanje ali kakšne druge turistične storitve. Za vse, ki si raje organizirate in rezervirate počitnice doma in neradi osebno obiščete turistične agencije za ogled ponudb, je ta agencija zelo dobra izbira.

SORODNE VSEBINE

Najbolj brano