back to top
DomovTuristične agencijeTuristična agencija Aritours

Turistična agencija Aritours

Družinsko podjetje Aritours je turistična agencija, ki se že od leta 1993 ukvarja s ponujanjem turističnih storitev na slovenskem trgu. Osnovna dejavnost agencije je organizacija in izvedba kakovostnih in strokovnih potovanj, romanj in izletov, ki temeljijo na načelu zadovoljitve strankinih želja in pričakovanj. Poslovalnico imajo odprto v Mariboru.

Nekaj o agenciji ter njihovem delu

Agencija Aritours želi z njihovo ponudbo zadovoljiti tako stranke, ki iščejo kakovost turističnih storitev, kot tudi stranke, ki gledajo predvsem na ceno paketov in aranžmajev. Agencija v svoj delovni krog vključuje tudi številne zunanje sodelavce, ki zagotavljajo strokovnost na različnih področjih, s katerimi se ukvarjajo. Zato sodelujejo z raznimi umetnostnimi zgodovinarji, likovnimi kritiki, slavisti, sociologi, geografi itd. Vsa potovanja pri agenciji Aritours so poleg tega še skrbno in premišljeno izbrana ter tematsko obarvana. V agenciji so namreč mnenja, da ni dovolj, če neko deželo zgolj obiščete, ampak je najbolj pomembno, da jo popolnoma doživite in izkusite. Zato se tudi njihovo vodilo pri delu glasi »popolnost doživetja«.

Romanja, potovanja, izleti ter še mnogo več

Po pregledu njihove ponudbe lahko opazimo predvsem veliko izbiro potovanj in izletov, ki so lahko daljša ali krajša ter za skupine ali posameznike. Potovanj in izletov se lahko udeležite po Evropi ali izven Evrope. Na njihovi spletni strani lahko dobite tudi vse koristne informacije glede določenih programov potovanj in izletov ter opis krajev, ki jih boste obiskali ter načrt poti. Potovanja in izlete vam pri Aritours pripravijo tudi po vaših željah ter vam tako organizirajo program za zaključene skupine. Poleg izletov in potovanj se v njihovi ponudbi najde tudi veliko programov romanj, ki vas prav tako lahko popeljejo po Evropi ali izven nje (predvsem na kraje, kot so Izrael in Mehika).

Aritours vam po želji pripravi tudi skupinska križarjenja s pridihom njihovih romanj in potovanj, saj lahko pri njih rezervirate različna individualna luksuzna krajša ali daljša križarjenja z vsemi največjimi ladijskimi družbami po Sredozemlju, Severnem morju, Karibih ter Indijskem in Atlantskem oceanu.

Čebelarski turizem in VisitSlovenia

Agencija ima poleg omenjene ponudbe in storitev še poseben segment delovanja, in sicer receptivni turizem, ki se predstavlja pod blagovno znamko VisitSlovenia. Pod to blagovno znamko je agencija specializiran ponudnik čebelarsko-turističnih poti po Sloveniji tako za domače kot tuje turiste. Agencija tako sodeluje s Čebelarsko zvezo Slovenije pri projektu vzpodbujanja čebelarskega turizma ter se ukvarja z organizacijo in izvedbo izletov in popotovanj po Sloveniji na malo drugačen način.

Aritours vam torej za razliko od ostalih turističnih agencij, ki jih dobite v Sloveniji, ponuja drugačen način doživetja vaših potovanj. Zagotovo je ta agencija najbolj primerna za ljubitelje čebelarskega turizma, saj na tem področju uživa podporo in promocijo tudi s strani Čebelarske zveze Slovenije. Poudariti je potrebno, da je tudi njihova standardna ponudba zelo zanimiva – za vse, ki bi na njihovih potovanjih ali izletih radi spoznali kraje na malce drugačen način, imajo tako na voljo tudi alternativno doživljanje le-teh.

Prejšnji članek
Naslednji članek
SORODNE VSEBINE

Najbolj brano